Visie van Dekker Consult

Mensen worden vrijer en meer tevreden, zo je wilt gelukkiger en in balans, naarmate zij meer in staat zijn zich van harte te verbinden met hetgeen ze doen en willen doen in hun leven. Met andere woorden: ben je het eens met jezelf en word je blij van wat je doet? Verbinding met jezelf, de omgeving en de mensen om je heen, maakt dat mensen vanuit enthousiasme en bezieling werken en leven. Dit geldt voor ieder individu als ook voor organisaties. Ik wil graag een  bijdrage leveren mensen te helpen bij deze ontdekkingstocht.

Ons innerlijk kompas

"Een visie geeft richting aan de gewenste toekomst, het geeft onze diepste overtuiging weer over wat goed en juist is. Daarin komt onze unieke kant naar boven, wie we in essentie zijn". Deze uitspraak van Lennette Schuijt, spreekt me zeer aan. Het sterkt mijn mening dat een intuïtief weten bij een ieder aanwezig is en in die zin aangesproken kan worden. Ons innerlijk kompas.

 

Het kan zijn dat in bepaalde situaties onbewuste processen een belemmerende rol spelen in onze visievorming en ons innerlijk kompas verstoren. Systemisch werken is in deze een invalshoek om onbewuste patronen en processen zichtbaar te maken. Systemisch werk kan ook met behulp van paarden.  Onbewust patronen kunnen zichtbaar worden. Een bijzondere en indringende werkwijze.

Workshops en cursussen:

Klik hier voor extra informatie over alle workshops.

 

Dekker Consult
begeleiding van mens, team en organisatie
Lievensweg 48
6562 XN Groesbeek

t: 06 40 733 848
e: info@dekkerconsult.nl