Natuurlijk leiderschap

Werken met paarden verbetert uw stijl van communiceren

Laat u zich dan uitdagen door op een onorthodoxe manier uw persoonlijk leiderschap te verbeteren in de workshop ”Natuurlijk leiden”, met een paard als mentor.

Hoe werkt dat? Voor een paard blijft niets verborgen

Omdat paarden zeer sensitief zijn, voelen ze direct aan hoe het met uw leiderschap en communicatie gesteld is. Ben u onzeker of juist te zeker van uw zaak? Bent u zichtbaar en duidelijk of zelfs te duidelijk? Paarden spiegelen uw gedrag onmiddellijk.

> Meer lezen over de paardenworkshop.
 

Jesper Hanssen, consultant bij de Alliander Adviesgroep, over de paardenworkshop van DekkerConsult:

'Gerda's team heeft mij positief verrast met inhoudelijke kennis en ervaring met coaching, spiral dynamics, mindfulness, paarden en adviesvaardigheden. Bij een paardenworkshop over natuurlijk leiderschap had ik deze diversiteit aan competenties bij de begeleiders namelijk niet in deze mate verwacht.
De paardenworkshop vormt het startpunt van een leiderschapsontwikkelingstraject voor 12 teamleiders en hun 2 managers. In de voorbereiding op deze paardenworkshop heeft Gerda, op basis van een korte briefing, ervoor gezorgd dat de workshop aansloot bij de leerdoelen van de teamleiders en het moment in het totaalprogramma.
Na een duidelijke uitleg over de paardentaal en een gezellige lunch in de boerenkeuken, zijn we kennis gaan maken met de paarden. Elke deelnemer werd intensief en persoonlijk begeleid in het daarop volgende leerproces. De spiegel die de paarden voorhielden en de individuele begeleiding zorgen voor een snel en confronterend leerproces, in een veilige omgeving. De teamleiders en managers waren hier zichtbaar van onder de indruk. Er wordt nog vaak gerefereerd aan deze bijzondere dag..'

Dekker Consult
begeleiding van mens, team en organisatie
Lievensweg 48
6562 XN Groesbeek

t: 06 40 733 848
e: info@dekkerconsult.nl

Workshops en cursussen:

Klik hier voor extra informatie over alle workshops.